У Кропивницькому проти Радикальної Партії знову розгорнули війну

Середа, 07 жовтня 2020 19:59

Представник партії Петра Порошенка “Європейська солідарність” Сергій Коваленко подав апеляцію в суд з вимогою не допустити Радикальну партію Олег Ляшко до виборів в Кропивницьку міську раду. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на допис першого кандидата Радикальної Партії Кіровоградщини та екснардепа Дмитра Лінька.  

Прикро визнавати, але в кіровоградській області немає опозиційної партії «єропейська солідарність». Керівництво цієї політсили повністю об‘єдналось зі слугами в бажанні заборонити інші партії.

Так їм вдалось повністю прибрати з політичного поля місцеву «Свободу», яка не бере участі у виборах в області взагалі. Так само вони сподіваються заборонити і нам. Не вдасться! Обламаєте зуби! Перемога буде за нами!– написав Лінько.

За його словами, місцеві вибори демонструють ганебні явища, коли псевдоопозиція на місцях об‘єднується з владою в бажанні захопити владу для подальшого пограбунку.

Цікаво, що в Олександрії «слуги народу» і «європейська солідарність» - це по суті одна компанія. Вони навіть цього не приховують. Керують цими двома партіями з одного офісу.

Звісно ми суди виграємо і доведемо своє право приймати участь в виборах. Всіх цих псевдоопозиціонерів, як і владу з якою вони цілуються в кулуарах будемо гнати в шию! - повідомив екснардеп. 

 

Нагадаємо, у Кропивницькому Радикальна Партія не допустила зрив виборчого процесу. 

Медіа

Прочитано 496 разів
Останнє редагування Четвер, 08 жовтня 2020 16:56
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+