Василь Босий про Стрижакова: Мера треба обирати найкращого

Понеділок, 19 жовтня 2020 10:08

Артем Стрижаков разом з його командою «Перспектива міста» зможе відродити Кропивницький та зробити його процвітаючим. Про це, коментуючи Стратегію Стрижакова «Місто перспектив для кожного», повідомив заслужений працівник культури України Василь Босий, інформує mandarin-news.

 «Європейський досвід каже про те, що щоб місто було процвітаючим, воно повинно мати три фактори: річку або озеро, працюючу індустрію і хорошого мера. Я думаю, що якщо ми з вами підтримаємо Артема Олеговича, то отримаємо такого мера. Він разом зі своєю командою вкладає великі зусилля, розум і енергію на розвиток міста, розвиток його культури. Я бажаю успіхів і перемоги на виборах, щоб наше місто відродилося і стало процвітаючим. Мера треба обирати найкращого.»

Підтримали Стратегію Стрижакова і відомі діячі - народний артист України, легенда української хореографії Григорій Чапкіс, заслужений працівник транспорту України, академік аерокосмічної академії Леонід Шмаєвич, заслужений економіст України Галина Кузьменко, заслужений працівник освіти України, професор Анатолій Рацул та інші почесні гості.

«Я за Артемом Стрижаковим спостерігаю досить багато років, ще з минулих виборів. Це вже досвідчена людина, яка постійно прогресує. По-перше, він постійно навчається. Мені приємно, що він має три освіти, що він захистив кандидатську за цей час. В той же час він цілком зріла людина, яка характеризується як і успішний підприємець, і людина, яка переймається містом. Мені сподобалось, що в нього хороша команда, він і сам навчає, і, можливо, і сам вчиться у них», - зазначив Леонід Шмаєвич.

 

«Що мені подобається у команді Стрижакова – ці люди абсолютно точно розуміють, за чим майбутнє Кіровограда. У створенні тих же робочих місць, а значить -  створенні умов для інвесторів. Важливо, щоб у Кіровограді були робочі місця і студенти знали, що по закінченню вишів вони зможуть влаштуватися і мати престижні заробітні плати. Для мене це також дуже болісне питання, що Кропивницький займає перше місце по внутрішній міграції трудових сил по країні», - наголосив Леонід Шмаєвич.

Нагадаємо, лідер «Перспективи міста» Артем Стрижаков презентував свою Стратегію розвитку міста «Місто мерспектив для кожного».

 

Прочитано 594 разів
Останнє редагування Понеділок, 19 жовтня 2020 12:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+