У Кропивницькому Радикальна Партія не допустила зрив виборчого процесу

Неділя, 04 жовтня 2020 15:29

Сьогодні, 4 жовтня, в окружному адміністративному суді Кропивницького розглянули заява представника партії Петра Порошенка “Європейська солідарність” Сергія Коваленка з вимогою скасувати реєстр списку кандидатів Радикальної партії Олега Ляшка в Кропивницьку міську раду, який очолює екснардеп Дмитро Лінько. Про це повідомляє  mandarin-news.

Так, представник «Європейської солідарності» вказав, що Радикальна партія вчасно не повідомила про проведення конференції партії. Натомість представники територіальної організації Радикальна Партія Олега Ляшка відповіли, що таке повідомлення було надіслане поштою, а також вручене особисто в міській ТВК.

Після розгляду суддею всіх обставин справи, ТО Радикальна Партія Олега Ляшка перемогла. Суддя виніс вирок згідно якого кандидатів у депутати від територіальної організації Радикальна Партія Олега Ляшка таки зареєструють для участі у виборах в міську раду Кропивницького.

Таким чином Радикальна Партія Олега Ляшка вкотре довела, що її побороти непросто. Маючи потужну підтримку та сильну команду, територіальна організація Радикальної Партії Ляшка йде на вибори!

Нагадаємо, у Кропивницькому намагаються зірвати виборчий процес.

 

Прочитано 674 разів
Останнє редагування Середа, 07 жовтня 2020 19:59
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+