Відео

Сьогодні журналісти Мandarin-news провели соціальне опитування серед громадян  Кропивницького з приводу підвищення цін на проїзд у громадському транспорті. Опитувались люди  різних вікових категорій і соціального статусу. Більшість громадян відреагували негативно. Також, було багато нарікань і невдоволень про комфорт і якість перевезення.

Учора, 21 червня у Кропивницькому в прес-центрі CBN відбулась прес-конференція переможців шоу «Світами за скарбами» Олександра Працкова та Олексія Козачинського.

Телезірки поділилися історією як їм вдалося потрапити на цей проект.

«Перш за все, я вдячний Сашкові, що він мене туди затяг на цей крутий проект. Тому, що спочатку він планував взагалі з іншою людиною приймати участь у цьому шоу, це також до речі наш спільний друг, але в нього тоді не вийшло по роботі, і він запропонував мені. Спочатку я віднісся до цього перш за все як до якоїсь великої афери тому, що ніхто не знав: що це? куди це? Але згодом погодився», - поділився Олексій Козачинський.

«В мене склалася вже така традиція ходити по першим сезонам на каналі СТБ. Один із них був «Майстер шеф» перший сезон. І якось я перелискував новини і побачив рекламу про те, що набирають різноманітні пари для участі у тревел-шоу. Звичайно, подорожувати ми дуже полюбляємо і робимо це часто, тому мені захотілося попробувати себе у даному проекті. Відправив анкету і в принципі як і першого разу не очікував, що хтось відповість. Звісно, ж дуже зраділи коли все ж таки нас запросили на кастинг.  Потім вже почалися кастинги, зйомки та очікування чи затвердять нас чи ні на участь у проекті. Ми до останього не розуміли чого нам очікувати від шоу. Нам повідомили, що ми пройшли і потрібно збирати дві сумки літніх, зимових речей та їхати в Київ. І коли нас привели на Андрієвський спуск у Києві, де ми вже побачили нашу ведучу, яка розповіла нам, в чому беде сутність шоу, де ми будемо зніматися та що саме ми будемо робити», - розповідає Олександр Працков.

Що відбувалося на проекті? Та, як це було? Далі детальніше дивіться у відео.

У Світловодську урочисто відкрили капсулу з півстолітнім листом від комуністів . На урочисте відкриття капсули прийшли ті, хто колись був свідком її закладання. Тоді святкували 50 років радянської влади. У капсулу закрили послання для тих, хто відзначатиме віковий ювілей вже, як гадали автори, за розвиненого комунізму. У середині колби виявився прапор УРСР, довгі списки комуністів Кремгесу, як тоді називали Світловодськ, і саме послання нащадкам. Випуск ТСН.19:30 за 18 листопада 2017 року

 

Серед жителів Кропивницького йде жваве обговорення програми "@)₴?$0 з Майклом Щуром". Адже у цьому випуску ведучий висміяв начальника місцевої спецінспекції Андрія Максюту. Автор передачі критично ставиться до такого комічного "борця за справедливість", вважає його поведінку неадекватною, а відео за його участі - просто посміховиськом. 

Також у випуску йдеться про безпідставний демонтаж дерев'яних лавок біля готелю "Київ", які так подобались містянам. Автор ролика наголошує на тому, що поведінка Андрія Максюти не є нормальною і називає начальника спецінспекції "комсомолцем-амфітамінником".

Деталі дивіться у відеоролику:

фото Гречка. Інфо

Розмальована лікарня

Вівторок, 01 серпня 2017 09:31 | Відео

Художниця Тетяна Стороженко розмалювала обласну дитячу лікарню. Подробиці - в сюжеті "День за днем".

«Невичерпні джерела»

Вівторок, 01 серпня 2017 09:31 | Відео

Свято фольклору «Невичерпні джерела» відбулося в Онуфріївці. Творчі колективи області виконали найкращі народні пісні із свого репертуару та показали фрагменти традиційних обрядових дійств. Подробиці в сюжеті „День за днем”.

Зникле село

Вівторок, 01 серпня 2017 09:31 | Відео

На Кіровоградщині відкрили пам’ятний знак селу, якого вже немає. 14 років тому з Чорноліски Знам’янського району вивезли останнього жителя і населений пункт перестав існувати. Подробиці - в сюжеті "День за днем".

Двотижневі арт-табори

Вівторок, 01 серпня 2017 09:31 | Відео

Двотижневі арт-табори для дітей віком від семи до дванадцяти років організувала в обласному центрі майстриня декоративно-ужиткового мистецтва Тетяна Стороженко. Він поєднує в собі мистецькі заняття із літніми розвагами та відпочинком, йдеться в сюжеті „День за днем”.

ПочатокПопередня12НаступнаКінець
Сторінка 1 із 2
+