Стрижаков виступив із зворушливою промовою на стадіоні «Зірка» (ВІДЕО)

Понеділок, 28 вересня 2020 10:06

У Кропивницькому відбувся з'їзд муніципальної партії «Перспектива міста», під час якого презентували команду та кандидата на посаду міського голови Кропивницького. Ним став лідер «Перспективи міста» Артем Стрижаков. Про це повідомляє mandarin-news.

У рамках відвертої та зворушливої промови Артем Стрижаков подякував кропивничанам за потужну підтримку у 2015 році. Тоді саме Стрижакова громада міста обрала мером.  Також лідер «Перспективи міста» озвучив найбільш критичні проблеми міста, на які міська влада не звертає увагу і не спромоглася вирішити їх впродовж 5 років каденції.

Чи справедливо, що на Кропивницький перед виборами навішують мільйонні борги і кредити, тим часом як бюджетні гроші розкрадаються? Маленький приклад: з казни списано 100 тисяч гривень на очищення снігу, який цієї зими  – не випав.

Чому колосальні мільярдні кошти від децентралізації йдуть тільки на одне велике будівництво? Де в цьому всьому простий житель міста, проста людина? Загубилася, пропала, залишилася непоміченою?

Таких питань дуже багато. Чому місто, яким ми повинні пишатися, перетворився на місто, за яке так часто соромно?

Мені як городянину по-справжньому соромно за вбиті тротуари, розграбовану Набережну, центральну площу наче після бомбардування. За відсутні вечорами маршруток, плачевний стан поліклінік і стаціонарів. Соромно за, вибачте, загиджений центральний сквер, який знаходиться під самими вікнами мерії. Це не нормально. 

Ми відстали від інших міст України на 10, а то і 15 років! І мене це обурює до глибини душі! - констатував неприємні факти Стрижаков.

 

 

 

 

 

 

 

 

Медіа

Прочитано 736 разів
Останнє редагування Понеділок, 28 вересня 2020 13:28
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+