У Кропивницькому завдяки депутату з’явилися комфортні місця для відпочинку (ФОТО)

П'ятниця, 01 листопада 2019 16:00

Депутат міськради Кропивницького Рафаель Санасарян послідовно виконує пункти своєї програми «#5років реальних справ» – завдяки йому на вулиці Героїв України з’явилися комфортні лавки для сидіння. Про це повідомляє кореспондент mandarin-news.

Таким чином депутат міськради виконує свої передвиборчі обіцянки.

Наш робочий тиждень завершується продуктивними і хорошими справами! Разом з помічниками виконуємо обіцянки, які давали жителям нашого округу. Спільними зусиллями ми впевнено йдемо до досягнення нашої головної мети - зробити кожен двір нашого округу максимально комфортним! – наголосив Рафаель Санасарян.

Мешканці виборчого округу депутата добре знайомі з його добрими справами, адже обранець завжди допомагає вирішити нагальні проблеми. Так, завдяки йому в одному з будинків з’явилися поштові скриньки, тому тепер його жителі не вибирають свою кореспонденцію з неакуратної купи, яку поштарі залишали на підлозі. Також Рафаель Санасарян робить все можливе для благоустрою цього району – через його старання новий асфальт з’явився на дорогах та тротуарах біля першого корпусу будинку №22 на вулиці Героїв України та біля корпусів 1, 2. 3 та 4 будинку №26 на вулиці Космонавта Попова.

Світлина від Rafael  Sanasaryan.

Світлина від Rafael  Sanasaryan.

Світлина від Rafael  Sanasaryan.

Прочитано 1427 разів
Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Додати коментар


+