Антициклон принесе на Кіровоградщину майже літнє тепло

П'ятниця, 01 листопада 2019 16:45
Антициклон принесе на Кіровоградщину майже літнє тепло Фото: https://ua.igotoworld.com/

Найближчої доби погоду в Україні почне визначати антициклон, який принесе тепло. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила синоптиця Наталки Діденко, передає mandarin-news.

Потужна Атлантика наступає, холодний антициклон відступає. Такою в Україні очікується найближча синоптична перспектива. Вже 2 листопада у більшості областей температура повітря підвищиться. На трохи, але все ж максимально вже буде +6+11 градусів, – повідомила Наталка Діденко.

За даними синоптиці, у неділю та на наступному тижні в Україні відчутно потеплішає, на окремих територіях температура повітря сягатиме +20 градусів за Цельсієм.

Як повідомляє обласний центр з гідрометеорології, субота обіцяє подарувати жителям Кіровоградщини вітряну, суху та теплу погоду. Правда, в нічні години ще буде морозно – 0-5°, а от вдень повітря прогрієть до 5-10° тепла. Південно-східний вітер завтра розгуляється від 7 до 12 м/с, а вдень місцями пориватиме зі швидкістю від 15 до 20 м/с.

У неділю на Кіровоградщині без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с. Потеплає вночі до 1-6° тепла, вдень – до 8-13° тепла.
У понеділок на території нашої області без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с. Тепла погода - вночі 5-10° тепла, вдень 13-18° тепла.

Прочитано 1795 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+