Депутат з Кропивницького допоміг виборцям з доставкою кореспонденції (ФОТО)

Середа, 23 жовтня 2019 15:20
Депутат з Кропивницького допоміг виборцям з доставкою кореспонденції (ФОТО) Фото: https://expres.online/

Кореспонденція жителів першого корпусу будинку №23\24 по вулиці Героїв України чекатиме своїх господарів у сучасних поштових скриньках. Про це повідомляє mandarin-news.

Таким чином команда депутата міської ради Кропивницького Рафаеля Санасаряна відреагувала на скарги місцевих жителів. Ті жалілися на якість роботи поштарів, які не розносили кореспонденцію по квартирах, а залишали її на першому поверсі, сподіваючись, що кожен із мешканців будинку вибере із загальної купи те, що адресоване саме йому. Зрозуміло, що дуже часто це призводило до втрати важливих листівта повідомлень.

Перші поштові скриньки були встановлені в шести під’їздах зазначеного будинку. Вони зроблені із сучасних матеріалів, мають охайний привабливий вигляд і, головне, закриваються на ключ. Тепер не буде втрачений жоден лист, рахунок чи квитанція – жителі будинку забиратимуть свою пошту у будь-який зручний для себе час.

На зробленому Рафаель Санасарян та його команда зупинятися не збираються – найближчим часом такі ж поштові скриньки будуть встановлені і в інших будинках, що знаходяться на виборчому окрузі депутата міської ради.

Прочитано 884 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+