Кропивницький: завдяки депутату на прибудинкових територіях відремонтували дороги та тротуари (ФОТО)

П'ятниця, 25 жовтня 2019 14:40

Команда депутата міськради Кропивницького Рафаеля Санасаряна виконує обіцянки перед виборцями щодо облаштування прибудинкових територій. Про це повідомляє кореспондент mandarin-news.

Місцеві жителі часто жалілися на те, що асфальт біля їх будинків перетворився буквально на копане поле – ям та вибоїн було настільки багато, що в темну пору доби вони загрожували перехожим численними травмами. Втім, за сприяння Рафаеля Санасаряна цю проблему було вирішено кардинально – новий асфальт з’явився на дорогах та тротуарах біля першого корпусу будинку №22 на вулиці Героїв України та біля корпусів 1, 2. 3 та 4 будинку №26 на вулиці Космонавта Попова.

Вдячність місцевих жителів не має меж – проблему, яка тягнулася кілька десятиліть, вирішили буквально протягом кількох днів. Тепер пересуватися біля цих будинків можна цілком безпечно, не ризикуючи поламати ноги або впасти в калюжу.

Турботу депутата високо оцінили навіть найменші жителі цього району. Поки тривають шкільні канікули, хлопчаки на скейтбордах мчать відремонтованими дорогами на шаленій швидкості, не боючись втрапити у підступну вибоїну.

Втім, на досягнутому команда Рафаеля Санасаряна зупинятися не збирається – наступного сезону в цьому районі буде відремонтована ще низка доріг та тротуарів.

Прочитано 1757 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+