Жителів області закликають уникати відвідування «Кіровоградобленерго»

Середа, 11 березня 2020 10:40
Жителів області закликають уникати відвідування «Кіровоградобленерго» Фото з вільного доступу

Через можливе поширення грипу та ГРВІ жителів області закликають уникати відвідування «Кіровоградобленерго». Про це з посиланням на пресслужбу підприємства повідомляє mandarin-news.

Шановні споживачі електричної енергії! Ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ залишається напруженою. У зв’язку із цим звертаємося до вас з проханням без нагальної потреби обмежити відвідування структурних підрозділів ПрАТ «Кіровоградобленерго», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі підприємства наголошують: показники лічильника найкраще передавати, скориставшись електронними кабінетами для побутових і непобутових споживачів або Viber чи Telegram. Інформація, як це зробити, є на сайті kiroe.com.ua та сторінці в мережі Фейсбук.

Якщо ви маєте ознаки застуди і вам украй необхідно прийти до нас, будь ласка, використовуйте медичну маску! Нагадуємо, в області впроваджено обмеження на проведення масових заходів з метою мінімізації ризиків поширення коронавірусу Covid-19, – наголосили в ПрАТ «Кіровоградобленерго».

Прочитано 2067 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+