У Кропивницькому обділений увагою чоловік влаштував переполох на вокзалі (ФОТО)

Середа, 11 березня 2020 11:20
У Кропивницькому обділений увагою чоловік влаштував переполох на вокзалі (ФОТО) Фото з вільного доступу

Патрульні затримали у Кропивницькому ймовірного мінера залізничного вокзалу. Про це з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Кіровоградщини повідомляє mandarin-news.

Днями до поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що він замінував залізничний вокзал Кропивницького, а вибухівку залишив в одному зі смітників. Правоохоронці провели розшукові заходи по всій його території, але жодного підозрілого предмета не виявили.

Згодом поліцейські встановили місце знаходження ймовірного мінера. Він перебував у будівлі неподалік, де його і затримали. Ним виявився 43-річним місцевий мешканець, який, як з’ясувалося, вже декілька разів "заміновував" приміщення у різних містах країни.

Чоловік розповів охоронцям порядку, що він посварився зі своїм товаришем та вирішив таким чином привернути до себе увагу, а ще перевірити, як працює патрульна поліція.

Правоохоронці передали ймовірного мінера працівникам карного розшуку Кропивницького відділу поліції для подальшого з’ясування обставин справи.

Нагадуємо, що за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) Кримінального кодексу України передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років, – наголосили в патрульній поліції.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Прочитано 650 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+