Три в одному: водій з Кіровоградщини «начудив» у сусідній області (ФОТО)

Середа, 11 березня 2020 10:00
Три в одному: водій з Кіровоградщини «начудив» у сусідній області (ФОТО) Фото: Твоє місто

Днями на вулиці Р. Скалецького у Вінниці за порушення Правил дорожнього руху проїзд на заборонний сигнал світлофора правоохоронці зупинили автомобіль Volkswagen. Про це з посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області повідомляє mandarin-news.

Згодом з’ясувалось, що водій, який перевозив в салоні декілька пасажирів, мав ознаки алкогольного сп’яніння.  Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну винагороду.

47-річний житель Кіровоградської області не захотів проходити перевірку на стан сп’яніння ні на місці зупинки за допомогою алкотестеру, ні в медичному закладі.
Правоворушник пред’явив документи поліцейським, вклавши всередину 2000 гривень. Патрульні попередили чоловіка, що за це існує кримінальна відповідальність, однак його це не зупиняло.

На правопорушника патрульні винесли постанову за ч. 2 ст. ст. 122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП та склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.
Слідчим відділенням поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прочитано 734 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+