В лобову на вантажівку: юнака з Кіровоградщини рятують у реанімації (ФОТО)

Середа, 04 березня 2020 14:20
В лобову на вантажівку: юнака з Кіровоградщини рятують у реанімації (ФОТО) Фото: https://www.zhitomir.info/

Поблизу села Косанове у Гайсинському районі Вінницької області сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Opel Astra та вантажівки  Таtа. У результаті автопригоди  24-річний водій легковика госпіталізований до лікарні, з посиланням на відділ комунікації НацполіціїВінницької області повідомляє mandarin-news.

Попередньо встановлено, що водій Opel, житель Кіровоградської області, під час об’їзду вантажного автомобіля Mercedes, який був запаркований на узбіччі дороги, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажівкою Таtа.

Внаслідок зіткнення кермувальник легковика  отримав важкі травми та госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої лікарні. 47-річний  водій Таtа, житель Черкаської області, не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина аварії.

Слідством розпочато  кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Прочитано 1010 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+