У місті Гайвороні відбулася зустріч депутата обласної ради Романа Тімуша з виборцями

Вівторок, 13 листопада 2018 11:13

Мешканці Гайворонського району потребують фінансової допомоги на дрова та вугілля, аби не замерзнути взимку  – повідомляє mandarin-news.

Ці та інші питання були озвучені жителями Гайворонського району депутату Кіровоградської обласної ради Роману Тімушу під час його особистого прийому громадян.

 

Лише здійснюючи такі зустрічі із земляками, можна дізнатись, що їх особливо хвилює. Вважаю, що кожен народний обранець має не ховатись у високих кабінетах, не посміхатись із величезних банерів, а допомагати людям на місцях. І допомагати не лише перед виборами, а щодень. Бо, як хочеш, щоб люди тобі довіряли – заслужи їх довіру! Також впевненно заявляю, що кожного дня вся команда Радикальної Партії Олега Ляшка прикладає максимум зусиль, аби українці отримували вищі пенсії та зарплати, мали доступні ліки і кожного дня смачно харчувалися, - зазначив депутат Кіровоградської обласної ради Роман Тімуш.

На всі порушені питання заявники отримали вичерпні відповіді та роз’яснення. Ряд питань, що потребують детальнішого вивчення, депутат взяв під особистий контроль. 

Прочитано 696 разів
Останнє редагування Вівторок, 13 листопада 2018 11:32
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+