У Кропивницькому затопило багатоповерхівку (ВІДЕО)

Середа, 17 лютого 2021 10:18

Під’їзд за адресою Андріївська, 16 в обласному центрі учора, 16 лютого, затопило.  Через погодні умови вода на зливній трубі в під’їзді замерзла, а згодом почала танути й затопила під’їзд.  Люди відрами збирали воду, а також вимочували ганчір'ям. Тала вода просочилась між четвертим та третім поверхом, затопила сходову клітину та дійшла до вхідних дверей у під’їзді. Про це mandarin-news розповіла мешканка цього під’їзду.

За її словами, від 9 ранку та протягом двох годин вона телефонувала в ЖЕО №3, яка обслуговує цей будинок, проте безрезультатно. Мешканка звернулась на гарячу лінію міського голови та до депутата, який опікується цим округом за даною адресою. Лише після цього робітники даного ЖЕО прибули на місце події та вирішили проблему.

В управлінні ЖКГ Кропивницької міської ради повідомили, що наразі з цією ситуацією розбираються, з’ясовують походження води, проводять обстеження та з'ясовують причину підтоплення. 

«У випадку необхідності екстреного виклику ремонтної бригади необхідно звертатись до аварійно-диспетчерської служби: 1580 зі стаціонарного телефону і 0665063694 – з мобільного», – наголосили в управлінні ЖКГ.

 

Медіа

Прочитано 800 разів
Останнє редагування Середа, 17 лютого 2021 11:21
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+