У Кропивницькому п’яний водій вирішив, що йому дозволено все (ВІДЕО)

Середа, 13 листопада 2019 10:00
У Кропивницькому п’яний водій вирішив, що йому дозволено все (ВІДЕО) Фото: https://racurs.ua/

Водій з ознаками алкогольного сп’яніння за непритягнення його до відповідальності пропонував поліцейським хабар. Про це mandarin-news повідомили в патрульній поліції Кіровоградської області.

Вчора на лінію «102» звернувся небайдужий свідок, який повідомив про те, що невідомий чоловік напідпитку сів за кермо автівки ЗАЗ Sens та поїхав у невідомому напрямку. За декілька хвилин патрульні разом з поліцією охорони зупинили цей автомобіль по вулиці Вокзальна. У ході перевірки правоохоронці помітили у 43-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік зізнався, що вживав алкоголь, але від проходження огляду на на драгері та у медичному закладі відмовився. Під час складання адмінматеріалів він спробував «домовитися» з патрульними та запропонував 1000 гривень хабаря за уникнення відповідальності.

Поліцейські нагадали чоловіку, що за даний вчинок передбачена кримінальна відповідальність, але це ніяк не вплинуло на чоловіка – він продовжив наполягати на своєму. В результаті на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького ВП.

За відмову проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння поліцейські склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння).

В той же час, санкція ч. 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.

Медіа

Прочитано 1309 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+