Кіровоградщина: жителі багатостраждального міста мають шанс отримати тепло (ВІДЕО)

Середа, 13 листопада 2019 09:20
Кіровоградщина: жителі багатостраждального міста мають шанс отримати тепло (ВІДЕО) Фото: https://glavcom.ua

Жителі багатостраждального Світловодська мають шанс отримати тепло ще цього року. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Суспільне.

Якщо нічого не зміниться, то опалювальний сезон у Світловодську почнуть за два дні. Про це розповів власник підприємства "Світловодськпобут"  Олександр Яременко.

За його словами, опалювальний сезон мав розпочатись три тижні тому. Цього не сталося, бо підприємство “Світловодськпобут”, що забезпечує централізованим теплопостачанням понад 12 тисяч світловодчан, винне  «Нафтогазу» за попередні роки 90 мільйонів гривень.  Зі складу засновників теплопостачального підприємства "Світловодськпобут" вилучили міськраду. Це поставило під загрозу отримання номінацій на газ, тобто дозволу на його відбір.

Власник теплопостачального підприємства стверджує – вирішити проблему допоміг новий голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь. Сім мільйонів із 14. Необхідних для отримання номінацій на газ, сплатять з місцевого бюджету, ще 7 – з кредиту, яке візьме теплопостачальник.

Детальніше – у відеосюжеті.

Медіа

Прочитано 1642 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+