У Кропивницькому протестують проти рейдерства

Вівторок, 06 липня 2021 10:25

Сьогодні, 6 липня, в обласному центрі на площі Героїв Майдану близько 50 осіб влаштували  мітинг з протидії рейдерству.  Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Суспільне. 

Люди проти незаконного захопленню землі у селі Благодатне Кропивницького району. Мітинг  влаштували керівник місцевого фермерського господарства Володимир Івашина та громадська організація "Аграрна самооборона".

Люди вимагають від голови Кіровоградської ОДА й поліції справедливого розслідування кримінального провадження від 29.03.2021 р. по ФГ «КРОК».

З учасниками мітингу зустрілась голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна. Організатори мітингу повідомили про захоплення земель в селі Благодатному колишнього Бобринецького району.

Як представник президента в нашій області, я вас запевняю, що докладатиму максимум зусиль, щоб саме ця справа була розглянута в законний спосіб. Вже наступного вівторка всі правоохоронні органи доповідатимуть мені щодо цього питання і вас усіх я повідомлю про результати нашої розмови. Можливо, цей випадок стане для нас ключовим індикатором для того, щоб ми зрозуміли, наскільки наша правоохоронна система придатна реагувати і активно долучатися до вирішення таких справ, які виникли у нас на території колишнього Бобринецького району - наголосила під час зустрічі з мітингувальниками голова облдержадміністрації Марія Чорна.

Очільниця області переконана - хліборобам, які формують добробут Кіровоградщини та держави не повинен ніхто заважати. А випадок рейдерського захоплення земель у колишньому Бобринецькому районі має стати останнім на території області

Фото: скріншот з відео Суспільного. 

Прочитано 1179 разів
Останнє редагування Вівторок, 06 липня 2021 13:38
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+