Ексзаступнику голови Кіровоградської ОДА приписують недостовірне декларування

Вівторок, 06 липня 2021 09:22

Колишнього першого заступника голови Кіровоградської ОДА Валерія Жалдака Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошує для надання пояснень про можливі порушення вимог Законів України «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні». Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт НАЗК.

Відтак 9 липня об 11:00 Жалдак пояснюватиме подання недостовірних відомостей у декларації, які НАЗК виявило в його декларації на посаді заступника Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції.

Довідково. 

Валерій Жалдак пpацювавна посаді заступника Міністра молоді та спорту з питаньєвропейської інтеграції.

Народився 5 січня 1977 року у Полтавській області, у селі Яхники Лохвицькиго району.

Закінчив Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка у 2000 р.‚ за спеціальністю «Міжнародне право»

Має звання заслуженого юриста України (2012 р.)

З листопада 2016-го року по листопад 2019-го працював директором департаменту міжнародного торговельноекономічного співробітництва, директор департаменту інтелектуальної власності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

З листопада 2019-го по березень 2020-го був директор департаменту правового забезпечення Міністерства культури, молоді та спорту України.

Звересня 2020 був першим заступником голови Кіровоградської ОДА. Звільнений розпорядженням нової голови ОДА Марії Чорної від 30 червня.

Одружений, має сина та дочку.

Прочитано 271 разів
Останнє редагування Вівторок, 06 липня 2021 10:25
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+