Кіровоградщина: судитимуть сільську голову та її спільника за вимагання 5 тис доларів

Вівторок, 06 липня 2021 11:56

Сільську голову Первозванівської ОТГ Мудрак Прасковію та начальника відділу земельних відносин та комунальної власності Гордієнко Ігора судитимуть за вимагання 5000 доларів США хабара. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

За даними слідства, голова, за попередньою змовою з начальником відділу земельних відносин цієї сільської ради,  вимагали від підприємця неправомірну вигоду у сумі 5000 доларів США за надання у користування земельної ділянки розташованої на території вказаної сільської ради. Після отримання частини неправомірної вигоди у розмірі 2500 доларів США вказаних осіб затримали працівники поліції.

Наразі обвинувальний акт щодо фігурантів справи скеровано до суду. У разі доведення вини обвинуваченим загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото: Первозванівська сільська рада, ФБ сторінка Ігора Гордієнка.

Прочитано 1917 разів
Останнє редагування Вівторок, 06 липня 2021 12:22
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+