У Кропивницькому продовжують боротися за права ОСББ

Четвер, 01 березня 2018 14:29

Вчора, під час засідання постійної депутатської комісії з питань ЖКГ, було обговорено вкрай важливе питання для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у Кропивницькому. А саме: проблемного відшкодування субсидій та пільг шляхом відкриття рахунків у казначействі.

У нещодавній публікації ми повідомляли про те, що депутати-радикали Санасарян, Бойко та Демченко направили звернення  до Прем'єр-міністра України та Верховної Ради України з вимогами змін у нормативно-правовій базі і забезпечити негайне запровадження монетизації пільг і субсидій на управління багатоквартирним будинком/ виключити ОСББ з переліку надавачів послуг Постанови КМУ №1, або виконувати монетизацію по зразку приватного сектора. 

Але члени комісії виріширили, що питання, наразі, не актуальне і просто взяли його до відома. 

"Враховуючи те, що депутатська комісія несе лише рекомендаційний характер, ми все одно вимагатимемо розгляду цього питання на сесії міськради. Воно залищається не вирішеним до цього часу:зміни до Постанови не було внесено Кабміном, а лише оновлено етап розрахунків - ОСББ та ЖЕО отримуватимуть субсидіарні відшкодування на банківські рахунки, а держустанови через казначейство. Та ніхто навіть і не знає, якими будуть подальші дії Уряду. Необхідно забезпечити повне вирішення проблеми" - зазначили радикали. 

Прочитано 684 разів
Останнє редагування Четвер, 01 березня 2018 14:48
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+