Дитсадки та школи Кропивницького можуть закрити на карантин (ВІДЕО)

Четвер, 30 січня 2020 10:00
Дитсадки та школи Кропивницького можуть закрити на карантин (ВІДЕО) Фото: https://censor.net.ua/

У вісімнадцяти класах п’яти шкіл Кропивницького призупинили навчання. Це такі навчальні заклади, як №29, 34, 16, 26 та науковий ліцей. У цих класах на уроки не ходять тридцять відсотків дітей, з посиланням на Суспільне повідомляє mandarin-news.

У школі №16 не навчається триста сімдесят одна дитина. Працівники школи провітрюють приміщення та роблять вологе прибирання, розповідає шкільна медсестра Інна Юрченко.

У десятому класі вчителька Марія Бойченко розповіла учням про профілактику грипу. У цьому класі припиняти навчання не будуть – із тридцяти школярів відсутні сім. Учениця десятого класу Марія Бойченко каже:

Я вважаю, що треба закривати всю школу, тому що багато дітей хворіють, я боюсь також захворіти. В нашому класі мало хворих, тільки п’ять чоловік захворіли.

У школі №16 призупинили навчання у шести класах та ввели обмеження на масові заходи.

За інформацією виконуючої обов’язки керівника обласного лабораторного центру Надії Оперчук, за тиждень в області на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіли понад чотири тисячі людей.

Із чотирьох тисяч маже три тисячі випадків – це діти. По місту Кропивницький на минулому тижні з гострими респіраторними вірусними інфекціями звернулося дев’ятсот дев’яносто чотири мешканці. Із них дітей – шістсот двадцять сім, – говорить Надія Оперчук.

Начальниця міського управління освіти Лариса Костенко розповіла, що вирішуватимуть, чи закриють школи на карантин, у п’ятницю.

Медіа

Прочитано 2064 разів
Останнє редагування Четвер, 30 січня 2020 10:00
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+