Негода на Кіровоградщині: небезпечні дерева, застряглі автівки та безсонна ніч дорожників (ФОТО)

Четвер, 30 січня 2020 10:40
Негода на Кіровоградщині: небезпечні дерева, застряглі автівки та безсонна ніч дорожників (ФОТО) Фото: https://p-p.com.ua/

Негода, яка розгулялася на Кіровоградщині ввечері 29 січня, створила для жителів області чимало проблем. Про це з посиланням на пресслужбу У ДСНС регіону повідомляє mandarin-news.

Як відомо, звечора по області почало дощити, а згодом опади перетворилися на мокрий сніг. Все це супроводжувалося сильними поривами вітру, які призвели до небезпечних ситуацій.

Зокрема, рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький тричі виїздили для усунення перешкод, що створювали для життєдіяльності населення аварійні дерева у житловому секторі: двічі така допомога знадобилась на території с. Соколівське Кропивницького району та один раз – по вул. Попова обласного центру. Рятувальники розпиляли та прибрали аварійні гілля і стовбури.

Протягом доби, що минула, рятувальники надавали допомогу водіям транспортних засобів, що не могли самотужки подолати складні ділянки доріг. Зокрема, застряглі автомобілі визволяли бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (с. Соколівське) та 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка (біля с. Комишувате).

Для забезпечення безпечного та безперебійного проїзду транспорту, підрядні організації Служби автомобільних доріг зчищали сніг та обробляли покриття піщано-сольовою сумішшю, аби запобігти утворенню ожеледиці. Загалом в роботі були задіяні 63 одиниці техніки та 72 робітники. Витрати посипних матеріалів склали 1045 тонн, пального – 4455 літрів.

Наразі покриття оброблене, проїзд забезпечено в повному обсязі на дорогах державного та територіального значення. У разі виникнення проблем з проїздом, повідомляйте диспетчера САД за телефоном: 0686646422 (цілодобово), – наголосили у Службі автомобільних доріг області.

Прочитано 961 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+