Трагічне падіння у Кропивницькому: стан потерпілого та пошук винних (ФОТО)

Середа, 29 січня 2020 10:40
Трагічне падіння у Кропивницькому: стан потерпілого та пошук винних (ФОТО) Фото: Златопіль

Чоловік, який вчора, 28 січня, упав з даху будівлі, де розташовується Ленінський суд, до цього часу перебуває в реанімації. Про це з посиланням на в. o. завідуючoгo відділенням анестезіoлoгії з ліжками інтенсивнoї терапії Oстапа Сабата повідомляє mandarin-news.

Стан постраждалого – стабільно важкий. На щастя, протягом ночі його вдалося стабілізувати. Чоловік навіть прийшов до тями, але загроза його життю ще існує.

Зокрема, у постраждалого діагностували травматичний шок, закриту травму грудної клітини, живота та легень, пневмоторакс, перелом шостого і сьомого ребер зліва. Чоловіку видалили розірвану від удару селезінку. В реанімації пацієнт прoбуде найближчі 3 дні.

За словами слідчого Кропивницького відділу поліції Максима Берестовенка, правоохоронці підозрюваних у травмуванні чоловіка поки не мають.

Це порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Винним загрожує обмеження волі до трьох років, позбавлення волі або позбавлення права займатися певною діяльністю до трьох років. Однак, якщо медиками буде встановлено інший ступінь тяжкості, дане правопорушення може кваліфікуватися за другою частиною статті, яка включає в себе позбавлення волі до восьми років, – наголосив Максим Берестовенко.

В той же час, а словами начальниці відділу територіального управління державної судової адміністрації України Маргарити Криворотенко, відповідальності за падіння працівника вони не несуть:

Минулого року ремонтували покрівлю даху, його повністю зробили наприкінці 2019, роботи завершили. Сьогодні, зі слів директора підрядної організації, вони забирали обладнання, яким виконували роботи.

Прочитано 992 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+