Стрілянина на Кіровоградщині: «варяг» із досвідом поранив чоловіка та жінку

Вівторок, 11 лютого 2020 12:00
Стрілянина на Кіровоградщині: «варяг» із досвідом поранив чоловіка та жінку Фото: https://www.slovoidilo.ua/

На вихідних до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки міста про те, що біля одного з розважальних закладів невідомі особи стріляють зі зброї із автомобіля. Про це з посиланням на сектор комунікації Нацполіції області повідомляє mandarin-news.

На місце події негайно прибули поліцейські та встановили особу, причетну до вчинення хуліганських дій. 34-річний раніше судимий мешканець сусідньої області, із застосуванням травматичної зброї, здійснив один постріл вгору, в результаті чого тілесні ушкодження отримали двоє місцевих жителів – 28-річна жінка та 29-річний чоловік. 

Особу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено підозру в скоєнні кримінального правопорушення, – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу  України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прочитано 488 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+