Негода на Кіровоградщині повалила дерева та заблокувала дороги (ФОТО)

Вівторок, 11 лютого 2020 11:20

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини 4 рази надавали допомогу по усуненню перешкод, що створювали для життєдіяльності населення аварійні дерева та гілки. Про це з посиланням на пресслужбу У ДСНС області повідомляє mandarin-news.

Так, двічі таку допомогу надавали рятувальники 3-го ДПРЗ смт Добровеличківка (автодороги Піщаний Брід-Новоукраїнка та Добровеличківка-Липняжка). По одному разу надавали допомогу бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (поблизу с. Аджамка) та 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія (вул. Перспективна райцентру).

Також протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини 9 разів допомагали водіям автівок, що не могли самотужки подолати складні ділянки доріг. Тричі таку допомогу надали бійці 27-ї ДПРЧ смт Новгородка (35 км автодороги Кропивницький-Кривий Ріг, біля с. Новоандріївка та Митрофанівка), двічі буксирували автівки рятувальники АРЗСП У ДСНС в області поблизу с. Високі Байраки Кропивницького району. По одному разу надавали допомогу бійці 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка (вул. Курчатова райцентру), 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (с. Хмельове), 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород (с. Лікареве) та 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка (вул. Грушевського райцентру).

Минулої ночі на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області  42 спецмашини та 48 робітників працювали на ліквідації зимової слизькості з доріг загального користування державного та територіального значення. Наразі покриття оброблене, мокре.

Витрати палива склали 2275 літрів, посипних матеріалів – 269 тонн.

Прочитано 631 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+