Співак з Кіровоградщині побореться за перемогу на Євробаченні-2020 (ВІДЕО)

Вівторок, 21 січня 2020 16:00
Співак з Кіровоградщині побореться за перемогу на Євробаченні-2020 (ВІДЕО) Фото: 1plus1

Співак з Кіровоградщини KHAYAT (Андрій Хайят) виступить у півфіналі національного відбору на Євробачення-2020. Про це з посиланням на сайт конкурсу в Україні повідомляє mandarin-news.

Наш земляк став одним із 16 півфіналістів, кращих з яких кваліфіковане журі та глядачі обиратимуть уже в лютому нинішнього року.

У цьому році є дуже важливе нововведення конкурсу. Воно обмежує участь у Нацвідборі артистам, у яких був хоча б один концерт у РФ із 2014-го. Однак ми отримали достатню кількість заявок від артистів різних жанрів та музичних напрямів – як відомих широкій аудиторії, так і від новачків, що для Національного відбору завжди пріоритетно. Поборотиcя за право представляти країну хочуть і виконавці, які вже встигли зробити внесок в українську музику й мають потрібний досвід – Katya Chilly, David Axelrod, Jerry Heil. Та я впевнений, що не менш цікаво буде спостерігати й за дебютом новачків. Адже саме на Нацвідборі запалюються нові імена. Традиційно я бажаю всім півфіналістам успіху в цій непростій, але цікавій боротьбі, – прокоментував музичний продюсер Національного відбору Руслан Квінта.

Довідка. KHAYAT – молодий український артист та автор пісеньродом зі Знам’янки Кіровоградської області, виступає в жанрі фольктроніка. Один із найяскравіших півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019, після участі в якому випустив дебютний альбом KHMIL’, що став синтезом електронної музики, етнічних мелодій та східних мотивів.

Пропонуємо вашій увазі один із останніх кліпів нашого земляка.

Медіа

Прочитано 609 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+