У промислових масштабах: в гаражі у Кропивницькому «бодяжили» небезпечну горілку (ФОТО)

Вівторок, 21 січня 2020 15:10

У Кіровоградській області викрито підпільний склад, у якому здійснювалось незаконне виготовлення алкогольних напоїв відомих українських виробників з акцизними марками. Вилучено понад 1.6 тонни фальсифікованого алкоголю, з посиланням на пресслужбу прокуратури повідомляє mandarin-news.

За версією слідства, група осіб здійснювала свою незаконну діяльність в одному з приватних гаражів обласного центру. Спритні ділки, використовуючи попередньо придбаний спирт етиловий, воду, ємності різних розмірів, інше обладнання, незаконно виготовляли алкогольні напої, які становили загрозу для життя та здоров’я людей та у подальшому реалізовували товар в магазині одного з «комерсантів» та в межах області.

У ході досудового розслідування проведено ряд санкціонованих обшуків.
У їх ході виявили та вилучили 275 ПЕТ-пляшок ємністю по 5 л. кожна, заповнені рідиною з характерним запахом спирту, 28 ящиків та 520 пляшок горілки різної ємності з акцизними марками відомих брендів. В цілому з незаконного обігу вилучено понад 1,6 тонни незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Триває досудове розслідування. Проводяться слідчі (розшукові) дії щодо встановлення всіх осіб, причетних до вчинення злочину та вживаються заходи забезпечення кримінального провадження щодо накладення арешту на вилучене під час обшуку майно, проводиться допит свідків тощо.

Прочитано 1094 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+