Скандал у Кропивницькому: жителі протестують проти сумнівного будівництва (ВІДЕО)

Четвер, 14 листопада 2019 16:00
Скандал у Кропивницькому: жителі протестують проти сумнівного будівництва (ВІДЕО) Фото: http://postroj.pp.ua/

У Кропивницькому жителі мікрорайону Попова протестують проти будівництва у дворі. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Суспільне.

Організатор протесту Станіслав Селін розповів – два роки жителі звертались до поліцейських, у водоканал, рятувальників, до обласної та міської ради, збирали підписи, та все дарма – забудовник почав обгороджувати ділянку, під якою прокладено масу комунікацій.

На місце будівництва приїхали забудовник, представники водоканалу, управління державного архітектурно-будівельного контролю та поліцейські.

Відповідно до припису ДАБІ, забудовник має перенести мережі за межі земельної ділянки. За законом. Він має право огородити будівельний майданчик, але не може виконувати роботи до перенесення мереж.

За словами головного інженера водоканалу Геннадія Біньковського, забудовник не має права обгороджувати ділянку, бо співробітники не зможуть обслуговувати свої мережі. Та й самого проєкту будівництва на підприємстві не бачили, тому не можуть сказати, чи відповідає він вимогам законодавства.

Детальніше – у відеосюжеті.

Медіа

Прочитано 546 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+