На Кіровоградщині нахабно вирубують ліси (ФОТО)

Четвер, 14 листопада 2019 15:20
На Кіровоградщині нахабно вирубують ліси (ФОТО) Фото з мережі

Біля одного із сіл на Кіровоградщині група реагування патрульної поліції затримала «чорних лісорубів». Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі Новомиргородського відділення Маловисківського відділу поліції.

Коли правоохоронці прибули на місце подій, вони застукали злочинців на гарячому. Біля лісового урочища стояли автомобілі КРАЗ та ЗІЛ, завантажені стовбурами дуба та четверо осіб, які і зрубали зазначені дерева. Зараз поліцейські вживають заходів щодо вилучення вантажівок та зрубаних дерев.

Вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. За попередніми даними, збитки сягають суми в 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, що 11 листопада за цією ж статтею були затримані 10 осіб в Світловодському районі. Збитки держави від цих «чорних лісорубів» оцінюють у понад 600 тисяч гривень. Два схожих випадки винищення дерев у лісосмугах були зафіксовані поліцейськими й у Голованіському районі.

 

 

Прочитано 1633 разів
Останнє редагування Четвер, 14 листопада 2019 15:15
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+