Штормова негода на Кіровоградщині: в області оголосили готовність №1

Середа, 05 лютого 2020 11:20
Штормова негода на Кіровоградщині: в області оголосили готовність №1 Фото: УНІАН

Про готовність Кіровоградщини під час засідання штабу Державної комісії з питань техногенної безпеки до надзвичайних подій поінформував перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін. Про це з посиланням на пресслужбу ОДА повідомляє mandarin-news.

Введено План взаємодії з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період на території Кіровоградської області, оперативні штаби переведено на цілодобовий режим роботи. Щоденно проводиться збір інформації з міст та районів області щодо розвитку гідрометеорологічної ситуації, – доповів посадовець.

За його словами, на території області організовано 28 тимчасових стоянок для великовантажного транзитного транспорту. Для забезпечення безперебійного руху автотранспорту на дорогах загального користування підготовлено 252 одиниці спеціалізованої техніки, укладено договори на залучення у разі потреби 779 одиниць додаткової спеціалізованої техніки.

На цілодобовому чергуванні й управління ДСНС України в області – 205 чоловік особового складу та 57 одиниць техніки. У резерві – 249 чоловік особового складу, 8 одиниць інженерної техніки, 2 тягача, більше 65 одиниць основних пожежних автомобілів та спеціальної техніки, 2 піротехнічні розрахунки, 2 пересувні пункти обігріву на базі автомобілів підвищеної прохідності, 52 електростанції.

Перечекати негоду водії автотранспорту можуть на спеціально створених майданчиках.

Читайте також: На Кіровоградщині оголосили штормове попередження ІІ рівня небезпеки: як не стати жертвою стихії

Прочитано 1923 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+