Школярів Кропивницького відправили на вимушені канікули (ВІДЕО)

П'ятниця, 31 січня 2020 12:40
Школярів Кропивницького відправили на вимушені канікули (ВІДЕО) Фото: http://golosgromadu.info/

Школярів Кропивницького відправляють на вимушені канікулию. Про це з посиланням на начальника управління освіти міськради обласного центру Ларису Костенко повідомляє mandarin-news.

З понеділка, 3 лютого, у більшості закладів освіти міста запроваджуються канікули. Управління освіти моніторило ситуацію щодо захворюваності на ГРВІ та грип протягом всього тижня. В наших закладах освіти діти хворіють все частіше. І для того, щоб не допускати подальшого поширення ГРВІ, керівником кожного закладу було прийнято рішення про запровадження канікул, – наголосила керівниця освітньої галузі міста.

За її словами, станом на сьогодні, 31 січня, в 16 закладах освіти призупинено навчання у 106 класах, де перебувають більше 3 тисяч учнів. Загалом у місті більше 4 тисяч хворих школярів. Тому управління освіти вирішило не чекати карантинного бар’єру, і запровадити вимушені канікули. Вони триватимуть з понеділка, 3 лютого, по п’ятницю, 7-го

За словами посадовиці, 6 лютого класні керівники в телефонному режимі опитуватимуть батьків учнів щодо їх здоров’я, і на основі цих даних управління освіти вирішуватиме, продовжувати вимушені канікули, чи ні.

Медіа

Прочитано 1892 разів
Останнє редагування П'ятниця, 31 січня 2020 13:49
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+