На Кіровоградщині власник кафе-бару уявив, що він в Амстердамі

П'ятниця, 31 січня 2020 14:20
На Кіровоградщині власник кафе-бару уявив, що він в Амстердамі Фото: https://portal.lviv.ua/

Прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру двом особам, які підозрюються у незаконному збуті канабісу на території Олександрії. Про це з посиланням на пресслужбу установи повідомляє mandarin-news.

За процесуального керівництва Олександрійської місцевої прокуратури оголошено підозру власнику розважального закладу та його співучасниці, на рахунку яких шість епізодів злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів ( ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, незаконну діяльність вказаних осіб правоохоронні органи виявили у грудні 2019 року, провівши контрольну закупку в одному із розважальних закладів Олександрії. Власник кафе-бару у співучасті з 20-річною місцевою мешканкою організував збут канабісу відвідувачам свого закладу. Загалом на рахунку цього злочинного дуету шість задокументованих епізодів незаконної діяльності у сфері обігу наркотичних засобів.

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання вказаних осіб та за місцем знаходження суб’єкта підприємницької діяльності виявлено та вилучено велику кількість речовини рослинного походження, а саме – канабісу, уже пофасовану у паперові згортки та приготовлену для продажу. Також у підозрюваних було вилучено зброю та вибухівку.

Наразі вказаним особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку інкримінується ще й ч. 1 ст. 263 (незаконне поводженні зі зброєю, бойовими припасами та або вибуховими речовинами) КК України.

Судом підозрюваним уже обрано запобіжні заходи: чоловіку – тримання під вартою з можливістю внесення застави, жінці – цілодобовий домашній арешт.

Санкцією інкримінованої статті за цей вид злочину передбачено покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Прочитано 813 разів
Останнє редагування П'ятниця, 31 січня 2020 12:36
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+