Радикальна партія отримує дедалі більшу підтримку українців. Відео

Середа, 21 березня 2018 08:28
Радикальна партія отримує дедалі більшу підтримку українців, а Олег Ляшко – другий у президентському рейтингу. Такі дані соціологічного дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 5 по 21 лютого.
За результатами опитування, якби вибори Президента України відбулись в кінці лютого 2018 року, то в першому турі Олег Ляшко набрав би 15,5% голосів виборців, тоді як чинний Глава держави – лише 9,8%. У другому турі лідер Радикальної партії змагався б із очильницею «Батьківщини». Рівень народної підтримки Олега Ляшка за півроку виріс майже вдвічі. 
Що стосується парламентських виборів, якби вони відбулись у лютому нинішнього року, в них також Радикальна партія обігнала б президентську політичну силу. Команду Олега Ляшка підтримує вдвічі більше українців, ніж БПП – майже 14% проти 6%. Також до Верховної Ради мали б шанс потрапити «Батьківщина», «Опозиційний блок», «За життя», «Громадянська позиція», «Самопоміч» та «Свобода».
В ході дослідження методом особистого інтерв’ю було опитано близько 2000 респондентів, що мешкають по всій території України.

Медіа

Прочитано 503 разів
Останнє редагування Середа, 21 березня 2018 08:44
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+