"Дім Милосердя" у Кропивницькому продовжує допомогати нужденним.ФОТО

Середа, 21 березня 2018 16:19

"Дім милосердя" який відкрили у Кропивницькому у 2013 році, продовжує працювати та допомогати нужденним. Керівник закладу Володимир Лєбєдєв розповів, що потрібно мати для того щоб вам надали допомогу. 

"Документ який засвідчує особу, та довідка з медичного закладу. Якщо документів немає ми допоможемо відновити. Люди звичайно приходять, перебувають у нас деякий час дякують, а потім йдуть. Дуже приємно допомогати  кропивничанам, які вже втратили надію на нормальне життя".

"Дім милосердя" дає можливість помитися, переночувати та годує всіх нужденних. Більшість людей яким ми надаємо допомогу, вже разом з нами тривалий час, вони також нам допомагають коли це потрібно. Дуже приємно, що наша велика родина завжди збільшується. Кожного тижня, у суботу та неділю ми годуємо всіх хто приходить, як тільки з’явиться можливість будемо годувати частіше. Зараз ми робимо все, що в наших силах. Дуже приємно, що люди знають куда звертатися за допомогою, вони приходять у "Дім милосердя" бо знають, що їм не вкажуть на двері", - розповів Володимир Лєбєдєв.

Нагадаємо над створенням "Дому Милосердя" працювали кропивничани та їх друзі, представники католицької та протестантської церков. На придбання будівлі під заклад вони назбирали 30 тисяч доларів та близько 300 тисяч гривень на його ремонт, прагнучи створити затишок і комфортні умови для всіх нужденних, допомогти їм втриматись у найскрутніші моменти їх життя. Також усіх жителів "Дому милосердя" спрямують на пошук роботи та подальше самодостатнє життя. Володимир Лєбєдєв говорить, що він радіє за кожну людину, яка врятувалась і залишилась повноцінним членом суспільства.

 

Прочитано 794 разів
Останнє редагування Середа, 21 березня 2018 16:22
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+