Про Антикорупційний суд розповів Лідер Радикальної партії. Відео

Четвер, 18 січня 2018 10:15

Подолати корупцію в країні неможливо без подолання бідності, заявив Олег Ляшко. Лідер Радикальної партії впевнений, що створення Антикорупційного суду не вплине на покращення рівня добробуту українців, крім того, не вирішить проблему корупції. Політик вважає, що антикорупційним повинен бути кожен суд України – від районного до Верховного.

«У нас в усіх інших судах люди не можуть знайти правди, що б там не казав Президент про «реформи». Усі його реформи переслідують одну мету: підпорядкувати суддів, щоб малювати собі результат на виборах. Ми бачимо один шлях реформи: звільнити усіх суддів і прокурорів, а нових обрати на прозорих конкурсах. Не якійсь один Антикорупційний суд, а всю антикорупційну систему, тим більше, керований ззовні», - зазначив Народний депутат Олег Ляшко. Також політик вважає, що жоден суд не зможе подолати корупцію, адже вона має глибокі причини.

«Причини корупції 2: бідність та несправедливість і безправ’я. Щоб подолати бідність, ми пропонуємо план розвитку економіки. Щоб подолати безправ’я, ми пропонуємо звільнити усіх суддів і прокурорів. Оце і є реальна боротьба з корупцією. + А коли у нас 70% громадян – на субсидіях по ЖКГ, 90% людей їдять хліб без масла, а то і на хліб не вистачає. Про яке подолання корупції ми можемо говорити, коли ця корупція не тільки зверху, а й до самого низу? Що, в районах не дерибанять землю чи комунальне майно, чи хабарі не беруть? Тому подолання корупції – це в першу чергу подолання бідності»

Медіа

Прочитано 451 разів
Останнє редагування Четвер, 18 січня 2018 10:28
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+