Двоє чоловіків у Кропивницькому можуть отримати довічне ув'язнення

Середа, 17 січня 2018 16:25

16 січня, у Кіровському районному суді двом уродженцям міста Кривого Рогу причетних до вбивства 52-річної жінки було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Трагічна подія сталася грудні минулого року у с. Аджамка. В приватному будинку виникла пожежа, в ході локалізації якої було виявлено труп 52 річної господарки будинку з ознаками насильницької смерті (колото-різаними ранами тулубу). Окрім того, з будинку жінки зникли грошові кошти на загальну суму близько 90 тис грн. 
За якісного процесуального керівництва прокуратури області організовано необхідний комплекс оперативних та розшукових заходів у результаті якого було встановлено осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися двоє чоловіків 28 та 38 років, обидва уродженці Кривого Рогу. 
Вказаних осіб затримано. Їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.6 ч.2 ст.115 (Умисне убивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікам загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі. 
Наразі судом обом фігурантам справи обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. 
Досудове розслідування триває. 
Прочитано 418 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+