Поліція Кіровоградщини тепер є у Telegram

Вівторок, 30 жовтня 2018 10:49

Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області створило групу «Безпечне місто» у месенджері Telegram, - повідомляє mandarin-news  із посиланням на сайт Міської ради Кропивницького.

 Для отримання інфoрмації прo пригoди та надзвичайні пoдії, щo пoтребують oперативнoгo реагування, Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області на базі мобільного месенджеру Telegram створило групу кoмунікації пoліції та грoмадян «Безпечне містo».

Громадяни, які небайдужі до питання безпеки життя у Кропивницькому, можуть долучитися до «Безпечного міста», виконавши покрокову інструкцію.

Для включення до групи необхідно: мати смартфон на операційній системі iOS або Android; встановити з App Store або Google Play застосунок Telegram; додати до своїх контактів номер адміністратора групи «Безпечне місто»; +380505987003; написати повідомлення з проханням про вступ до групи; дотримуватися правил перебування в групі, законів України і етичних норм поведінки у суспільстві.

Важливо: при написанні повідомлень у групу в жодному разі не надавати у відкритий доступ персональні дані третіх осіб, за якими вони можуть бути ідентифіковані.

Важливо: номер Вашого особистого телефона можуть бачити виключно ті учасники групи, у кого він занесений до телефонної книги. Всі інші бачать лише Ваш нікнейм.

Прочитано 631 разів
Останнє редагування Вівторок, 30 жовтня 2018 10:55
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+