Підприємство у Кропивницькому шиє для жителів міста безкоштовні медичні маски (ФОТО)

Субота, 21 березня 2020 16:30

Найближчим часом жителі Кропивницького отримають безкоштовні медичні маски. Про це повідомляє генеральний директор компанії «Eurotech group», депутат міської ради Рафаель Санасарян, інформує mandarin-news.

Пандемія – це не привід для паніки! Українці повинні об’єднувати зусилля і допомогати один одному боротися з цією страшною хворобою! – переконаний підприємець.

За його словами, ТМ «Fly», яка є складовою компанії «Eurotech group», у період карантину перепрофільовує свою діяльність.

Ми плануємо пошити якомога більше медичних масок для мешканців нашого міста і безкоштовно роздати їх тим, хто цього потребує. В першу чергу, це – пенсіонери та самотні літні люди, – повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Рафаель Санасарян.

За його словами, перша акція відбудеться в мікрорайоні «Попова-Жадова», де буде роздано першу 1000 масок. Важливий нюанс: задля уникнення великого стовпотворіння представники підприємства передаватимуть захисні маски особисто – їх отримають завідувачі будинків та старші під’їздів, які в подальшому роздадуть їх поквартирно.

Шкода, що деякі відомі фабрики, замість того, щоб забезпечувати українські аптеки, експортують ці маски за кордон, – нарікає Рафаель Санасарян.

Світлина від Rafael  Sanasaryan.

Світлина від Rafael  Sanasaryan.

Світлина від Rafael  Sanasaryan.

Медіа

Прочитано 8062 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+