Остання надія: як жителі Кіровоградщини перекривали вулиці у столиці (ВІДЕО)

П'ятниця, 20 грудня 2019 11:20
Остання надія: як жителі Кіровоградщини перекривали вулиці у столиці (ВІДЕО) Фото: https://zik.ua/

Три десятки жителів Кіровоградської області взяли участь в акції протесту в Києві проти відкриття ринку землі. Про це з посиланням на Суспільне повідомляє mandarin-news.

У столиці протестували представники сільгосппідприємств та Національного корпусу.

На відео видно, як з першої години дня учасники акції перекривають дорогу у центрі Києва.

Нібито переносять це ухвалення на січень, але ми їм не дуже віримо після тих подій, що трапилися – нападають на мітингувальників та волонтерів, ветеранів, аграріїв, – говорить голова громадської організації „Національний корпус” у Кропивницькому Дмитро Потоцький.

Закон, який дозволить продавати й купувати землю, Верховна Рада ухвалить наступного року. Про це сказав депутат фракції партії "Слуга народу" Олександр Качура. Він брав участь у засіданні парламентського аграрного комітету, який готує документ до другого читання. За словами Олександра Качури, до документа подали понад 4,5 тисячі поправок і розглянути їх усі нардепи до нового року не встигнуть.

Замість того, щоб якісь конструктивні пропозиції надавати, ми чуємо політичні гасла, погрози зі сторони представників інших партій, неконструктивний крик, нецензурну лексику. Тому я думаю, що цей процес затягнеться, – говорить Олександр Качура.

Медіа

Прочитано 752 разів
Останнє редагування П'ятниця, 20 грудня 2019 11:41
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+