На Кіровоградщині готуються до надзвичайних умов

П'ятниця, 20 грудня 2019 12:00
На Кіровоградщині готуються до надзвичайних умов Фото: https://kg.ua/

Перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін провів нараду, на якій обговорено стан готовності дорожньо-експлуатаційних підприємств області до роботи у складних погодних умовах та до запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на автодорогах загального користування. Про це з посиланням на пресслужбу ОДА повідомляє mandarin-news.

Сьогодні ми маємо всебічно обговорити ці питання, – зазначив Ігор Кузьмін, – для того, щоб зрозуміти, наскільки готові і дорожні служби, і влада на місцях до організації роботи при погіршенні погодних умов, до забезпечення прохідності доріг і державного, і місцевого значення. Особливо це стосується державних автошляхів, адже наша область транзитна, тому маємо розуміти, наскільки ми готові до усунення проблем у разі їх виникнення і які для цього в нас є ресурси.

За словами посадовця, від чіткого розуміння шляхів вирішення кризових ситуацій залежить безпека людей. Тому всі служби повинні бути максимально готові до реагування на ускладнення погодних умов, до подолання надзвичайних ситуацій.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг в області В’ячеслав Гришин та директор ДП "Кіровоградський облавтодору" Андрій Руднік поінформували, наскільки готові їхні підприємства протидіяти з негоді, які мають матеріально-технічні ресурси для цього, в яких обсягах забезпечені посипними матеріалами та протиожеледевими сумішами.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Ольга Довжук повідомила про підготовчу роботу, проведену органами місцевого самоврядування.

На нараді також ішлося про налагодження роботи камер відеоспостереження.

За підсумками наради щодо проблемних питань, які порушувалися, буде дано ряд доручень, спрямованих на те, аби ці проблеми були вирішені якнайшвидше.

Прочитано 3134 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+