Олег Ляшко завітав до відомої в країні бабусі з Кіровоградщини (ФОТО)

Четвер, 27 травня 2021 18:25

Сьогодні, 27 травня, лідер Радикальної Партії Олег Ляшко разом з депутатами обласної ради Дмитром Ліньком, Мариною Осіповою та Сергієм Гриценком завітали до с.Аджамка на Кіровоградщині в гості до Колючої Любові Павлівни. 68-річна бабуся  стала відомою після того, як  "слуга народу" Євгеній Брагар рік тому в прямому ефірі 112 каналу запропонував їй продати собаку Шаріка й сплатити комунальні послуги. 

Зрештою, бабуся звернулася до офісу Радикальної партії в Кропивницькому  з проханням допомогти вирішити питання  субсидії, адже виплат Любов Павлівна не отримувала з лютого цього року.

«У лютому переоформила документи на субсидію на своє ім'я, після смерті чоловіка. Мені сказали, що в березні отримаєте кошти і за лютий, і за березень. Потім говорили, що в квітні отримаю, далі у травні, а тепер кажуть, що в червні", - розповідає бабуся.

Фракція порушила це питання і вже в понеділок, 24 травня, кошти були перераховані бабусі.

« Любов Павлівна, яка пропрацювала диспетчером на автовокзалі 32 роки, мала проблему з отриманням субсидії. Коли помер її чоловік, вона ледве досягла того, щоб переоформити її на себе. Через ідіота-продавця собак історія Любові Колючої отримла величезний розголос, їй пообіцяли: отримаєте у березні, у квітні, травні... А толку ніякого.

 

 

Коли наші активісти зателефонували до відділу соцзахисту, їм сказали, що є проблема з реквізитами. Мовляв, невірні були вказані, тому кошти нараховувалися, а їй не приходили. Мої однодумці допомогли виправити помилки - і нині все нормально.

Але це не діло, коли небайдужі громадяни мають допомагати пенсіонерам з оформленням документів. Цим має займатись держава. А таке враження, що навпаки зверху є команда від влади обмежити кількість людей, які отримують субсидію. Просто знущаються над нещасними людьми. На собі економте, зелені держиморди, а не на пенсіонерах!, - наголосив відомий політик».

 

 

 

Наразі в буді "елітної собаки " мешкає інший песик. Шарік помер після смерті господаря.

 

Прочитано 1563 разів
Останнє редагування П'ятниця, 28 травня 2021 09:19
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+