Найвідоміший політик України відвідав Кіровоградщину

Четвер, 27 травня 2021 18:52

Сьогодні, 27 травня, на Кіровоградщину завітав Лідер Радикальної партії  Олег Ляшко. Про це повідомляє mandarin-news.

Разом з командою радикалів в області Олег Ляшко зустрівся з колективом та студентами Державного навчального закладу « Знам‘янський професійний ліцей». У ході візиту обговорили найголовніші проблеми, що турбують майбутніх залізничків.

Також очільник Радикальної Партії наголосив на тому, що кожному потрібно вірити в себе та свої можливості, адже саме цілеспрямованість та праця приводять до успіху.

 

 

 

 

 

«Ми завжди стоїмо на варті захисту інтересів усіх громадян без винятку. Нас турбують проблеми, як дітей, так і людей поважного віку. Адже ми хочемо зберегти нашу державу та не дати зруйнувати її! Наша розумна, перспективна молодь повинна залишатись тут, в Україні, розвивати її, створювати тут свої сім‘ї і головне - жити в комфорті!, -зауважив Олег Ляшко»

Після розмови зі студентами, Олег Ляшко разом з депутатами обласної ради Дмитром Ліньком, Мариною Осіповою та Сергієм Гриценком завітали до с.Аджамка в гості до Колючої Любові Павлівни, якій в лютому минулого року нардеп від "Слуги народу" у прямому ефірі 112 каналу,  порадив продати  собаку і заплатити за комунальні послуги.

 

 

 

«Любов Павлівна, яка пропрацювала диспетчером на автовокзалі 32 роки, мала проблему з отриманням субсидії. Коли помер її чоловік, вона ледве досягла того, щоб переоформити її на себе. Через ідіота-продавця собак історія Любові Колючі, отримла величезний розголос, їй пообіцяли: отримаєте у березні, у квітні, травні... А толку ніякого.

 

Зрештою, вона звернулась до офісу Радикальної партії в Кропивницькому. Коли наші активісти зателефонували до відділу соцзахисту, їм сказали, що є проблема з реквізитами. Мовляв, невірні були вказані, тому кошти нараховувалися, а їй не приходили. Мої однодумці допомогли виправити помилки - і нині все нормально. 

Але це не діло, коли не байдужі громадяни мають допомагати пенсіонерам з оформленням документів. Цим має займатись держава. А таке враження, що навпаки зверху є команда від влади обмежити кількість людей, які отримують субсидію. Просто знущаються над нещасними людьми. На собі економте, зелені держиморди, а не на пенсіонерах!, - наголосив відомий політик».

У кінці дня Олег Ляшко провів робочу нараду з активом обласної організації та новообраними депутатами всіх рівнів. В ході розмови обговорили майбутні цілі, завдання та перспективи.

 

 

 
 
 
 
Прочитано 1165 разів
Останнє редагування П'ятниця, 28 травня 2021 09:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+