Олег Ляшко - Більше корів у селі - менше свиней у владі!

Середа, 17 січня 2018 10:59

Українські селяни годують свої родини, продаючи молоко і городину. Якщо влада позбавить їх цього права, як виживатимуть 14 мільйонів українців, які живуть у селі?

Саме тому Радикальна партія Олега Ляшка категорично проти заборони на продаж молока з селянських господарств в обмін на ефемерні квоти на продаж нашої продукції у ЄС. Ці квоти мізерні! За січень 2018 року українські виробники повністю вичерпали їх по багатьох товарних позиціях. Влада повинна ініціювати перегляд цих квот, але не за рахунок українців.

Згідно угоди, виробникам молока заборонено брати сировину у селян, бо воно начебто не відповідає вимогам якості. Але замість заборони влада повинна забезпечити селян відповідним обладнанням: доїльними апаратами, холодильними установка ми та усім іншим. Інакше, корів просто виріжуть.

«Наша команда добивається збільшення дотацій для фермерів, щоб забезпечити робочі місця на селі і збільшення поголів’я великої рогатої худоби. Винищувати українських селян ми не дозволимо!» - зазначив Лідер Радикальної Партії.

Медіа

Прочитано 858 разів
Останнє редагування Середа, 17 січня 2018 11:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+