У Кропивницькому відбулися "олімпійські дуети"

Вівторок, 16 січня 2018 16:07

У Кропивницькому, в НВК № 26 відбулися спортивні змагання для викладачів фізичної культури та учнівської молоді «Вчитель + учень = олімпійський дует».

Свято спорту організувало обласне відділення Національного олімпійського комітету України, за сприяння управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації та дирекції навчального закладу.

У змаганнях взяли участь 12 команд із Кіровоградської, Дніпропетровської та Запорізької областей. До програми заходу входили змагання з волейболу (2х2), баскетбольна естафета та турнір з настільного тенісу.

За підсумками всіх спортивних випробувань найкращий результат продемонструвала команда Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Червоногригорівської селищної ради Нікопольського району Дніпропетровської області. Срібними призерами стали представники Приміської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Нікопольської районної ради Дніпропетровської області. Третє місце посів спортивний дует Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Добровеличківської районної ради Кіровоградської області.

Учасників змагань привітали віце-президент Національного олімпійського комітету України, перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, народний депутат України Олександр Горбунов, срібний призер ХХVІІ Олімпійських ігор з велоспорту на треку, почесний громадянин міста Олександр Симоненко, голова обласного відділення НОК України Олександр Кузьмін та начальник управління молоді та спорту міської ради Кропивницького Сергій Колодяжний.

Почесні гості нагородили переможців та призерів змагань в окремих видах і в загальному заліку дипломами, медалями, кубками, сувенірами з олімпійською символікою від обласного відділення НОК України. Також всі учасники спортивного заходу отримали подарунки від Народного депутата України, мецената Олександра Горбунова.

Прочитано 1588 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+