«Не дай дилеру шансу» - акція від Молодіжного крила РПЛ в Кропивницькому

Понеділок, 22 жовтня 2018 16:35

Молодіжне крило Радикальної партії Олега Ляшка в межах акції «Не дай дилеру шансу» вийшло у рейд по замальовці адрес каналів поширення наркотиків – повідомляє mandarin-news.

До рейду, що пройшлов у Кропивницькому, долучились не лише активісти Молодіжного  крила Радикальної партії Олега Ляшка. Навколо ідеї згрупувались  небайдужі школярі, студенти, активісти, спеціалісти фонду, працівники місцевого центру соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді

На місцях минулих сайтів вже сьогодні видніється посилання на ресурс @Vip_kaif, в якому розміщена інформація про шкоду наркотиків та про те, як можна «кайфувати», не вживаючи наркотичних препаратів.

Дуже приємно,що місцева влада, після широкого розголосу, що був наданий нами, поглянула на проблеми з іншої сторони. Після наради активістам було надано транспорт, - підкреслив Голова Молодіжного Крила Радикальної партії Олега Ляшка Євген Циганко.

На данном изображении может находиться: 1 человек, на улицеНа данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На данном изображении может находиться: 2 человека, ребенок и на улице

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице

 

Медіа

Прочитано 573 разів
Останнє редагування Понеділок, 22 жовтня 2018 17:12
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+