Народний депутат України Дмитро Лінько відвідав Кіровоградщину

Субота, 27 жовтня 2018 10:57

Дмитро Лінько, Народний депутат України,  фракція «Радикальної партії Олега Ляшка» відвідав Кіровоградщину із робочим візитом. Разом із своїми помічниками нардеп зустрівся із  мешканцями села Піщаний Брід – повідомляє mandarin-news.

Під час зустрічі із Піщанобрідською громадою мешканці висловили депутату своє незадоволення поточною ситуацію в країні. Обговорили підвищення ціни на газ,  провальну медичну реформу,  знищення поштових відділень, відсутність транспортного сполучення між селами, низькі зарплати та пенсії.

Щоправда, саме  завдяки  Сергію Мар'янову Піщанобрідському сільському голові  місцеве відділення пошти вдалося врятувати від закриття, що є вкрай важливим для кожного мешканця громади.

Впродовж зустрічей на території  Дмитро Лінько вкотре запевнив і громаду і представників органів  місцевого самоврядування у  всебічній підтримці  з боку депутатів і активістів Радикальної партії Олега Ляшка усіх рівнів.

Команда Радикальної партії Олег Ляшко принципово  виступає на захист українського села, яке влада постійно намагається знищити задля того, щоб перетворити країну на сировинну територію. Але ми не дамо цього зробити! Об'єднавши зусилля з кожним українцем, ми зможемо побороти це свавілля!" – наголосив  Дмитро Лінько.

Нагадаємо, на 31 жовтня  Радикальна партія оголосила початок загальнонаціональної акції протесту проти підвищення тарифів на газ та грабіжницької політики влади. Таке рішення ухвалила Політрада РПЛ

ФОТО з відкритих джерел

Прочитано 972 разів
Останнє редагування Субота, 27 жовтня 2018 12:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+