Святкування до Дня автомобіліста у Кропивницькому

П'ятниця, 26 жовтня 2018 17:10

Подяками міської ради відзначили автомобілістів, серед них одна жінка - повідомляє mandarin-news.

Сьогодні у Міській Раді святкувався День автомобіліста, де вітали найкращих працівників автомобільного та міського транспорту

Вітали гостей зі святом діти з ДНЗ №60 «Ягідка», народний хореографічний ансамбль «Світанок», зразковий хореографічний ансамбль «Анюта» та міський духовий професійний оркестр.

Мені та всій моїй команді дуже приємно, що спеціально для нас влаштували такий концерт. Але для нас, як для автомобілістів, було б набагато краще, якщо б ці кошти, виділили на щось більш вартісне, наприклад, на нове покриття для доріг – один з водіїв, учасник заходу Сергій.

День працівника автомобільного та міського транспорту - так звучить офіційна назва торжества, яке в народі відомий як День автомобіліста (або шофера). Як зрозуміло з назви, головними героями цього дня є професійні водії - люди, що керують вантажівками, автобусами, трамваями, тролейбусами, таксі і т.д. Крім того, прийнято вітати і всіх, хто займається сервісним обслуговуванням транспортних засобів та їх виробництвом: шиномонтажників, автослюсарів, механіків, автомобільних інженерів і конструкторів, керівників і співробітників транспортних підприємств.

Мета цього торжества - показати важливість автотранспорту в економіці країни, віддати шану всім працівникам даної галузі, адже вони роблять наше повсякденне життя зручніше і простіше.

Біля сорока найкращих працівників транспортної сфери були нагороджені подякою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького. Ірина Гуцул – єдина жінка-водій у місті - була нагороджена годинником.

Прочитано 1365 разів
Останнє редагування П'ятниця, 26 жовтня 2018 17:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+