104 школи Кіровоградщини залишаються без опалення. І це ще не весь перелік об’єктів, які досі без тепла

Субота, 27 жовтня 2018 11:28

Станом на 26 жовтня  опалювальний сезон не розпочато у 53 дошкільних навчальних закладах області . Серед них у Кропивницькому – 23, у Олександрії – 1 , у Бобринецькому районі – 6,  Долинському районі – 11 , -  повідомляє mandarin-news  із посиланням Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

На території області 104 загальноосвітніх навчальних заклади залишаються без опалення. Серед них через канікули: у м.Кропивницькому – 25, у м.Світловодську – 10, у Новомиргородському районі – 15, у Долинському районі – 21 (з 29.10.2018р. – канікули); у Петрівському районі – 8 (очікується пуск газу); у Бобринецькому районі – 13, у Новгородківському – 12.

Також не опалюються 12 професійно-технічних навчальних закладів: 6 у м.Кропивницький, 1 у м. Світловодськ (через порив тепломережі), по одному в Бобринецькому, Долинському, Новгородківському, Олександрійському районах та м.Знам’янці. Без тепла також 11 вищих навчальних закладів: 9 у м.Кропивницькому, по одному в містах Олександрії та Світловодську, в Бобринецькому районі.

Не опалюються 5 закладів інтернатного типу для дітей та стільки ж закладів такого ж типу для дорослих: у м.Кропивницькому – 3, в м.Світловодську – 1, в Бобринецькому районі – 2, Знам’янському районі – 3, Новомиргородському – 1.

Без опалення залишаються 12 лікарень, 22 амбулаторії та 83 ФАПи (фельдшерсько-акушерські пункти).

У Кропивницькому централізоване опалення підключене частково. У Бобринецькому районі ДП «Центргаз» втратило право на постачання природного газу у зв’язку із закінченням дії ліцензії.

Похолодання призвело до порушення повітряно-теплового режиму. Ці порушення зафіксовані у закладах м.Кропивницького – в 22 ДНЗ, КЗ «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу», професійно-технічний ліцей, м.Олександрії – в 1 ДНЗ, амбулаторії №5 КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Олександрії», центрі дитячої та юнацької творчості, 2 ФАПах, у м.Світловодську – в 9 ЗОШ, закладі інтернатного типу для дорослих, Світловодській ЦРЛ, у Знам’янському районі – в двох дільничних лікарнях, 9 амбулаторіях, 20 ФАПах).

ЗАГАЛОМ В ОБЛАСТІ БЕЗ ОПАЛЕННЯ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ПОНАД 50 ДИТСАДКІВ, 100 ШКІЛ, 12 ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ, 11 ВИШІВ, 12 ЛІКАРЕНЬ РЕКОМЕНДОВАНІ

ФОТО з відкритих джерел

Прочитано 836 разів
Останнє редагування Субота, 27 жовтня 2018 12:00
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+