На Кіровоградщині врятували хвору жінку та «швидку», яка їхала їй допомагати (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 07 лютого 2020 10:40

Протягом 5-7 лютого рятувальники Кіровоградщини ліквідовували наслідки зимової негоди. Про це з посиланням на пресслужбу У ДСНС області повідомляє mandarin-news.

Як відомо, протягом цього часу на території області спостерігалось погіршення погодних умов у вигляді дощу, мокрого снігу та поривів вітру 15-20 м/с.

Для ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області протягом зазначеного періоду залучались 32 рази. З них 16 – для вилучення автомобілів з ускладнених ділянок доріг (вилучено 18 одиниць техніки, з них: 12 вантажних та 5 легкових автомобілів (всього 21 особа)) та 15 разів –  на прибирання аварійних дерев, що впали на проїжджу частину дороги або електродроти та 1 раз транспортували хвору до автомобіля швидкої медичної допомоги. Про останній випадок детально розповів керівник рятувальників Віталій Миронюк.

Бійці Олександрівського підрозділу допомогли хворій громадянці вчасно отримати медичну допомогу! Автомобіль "швидкої" не зміг дістатись на місце виклику у с. Антонівка через снігові замети, тому рятувальники невідкладно прибули до оселі хворої літньої жінки та оперативно транспортували її до автомобіля медиків, – написав на своїй сторінці посадовець.

Загалом від У ДСНС в області залучалось 32 одиниці техніки та 127 чоловік особового складу.

Медіа

Прочитано 790 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+